LOGO THE WOODLOFT.JPG

015 41 99 64        

De Fabrikant, Trap Houtindustrie

productiebalk.jpg

Trap Houtindustrie is een Mechels familiebedrijf dat reeds 3 generaties en meer dan 75 jaar actief is in de import en industrïele verwerking van hout. In ons hoofdmagazijn (Kadodderstraat 170 Mechelen) hebben wij meer dan 50 houtsoorten op voorraad die wij in onze verschillende productievestigingen (Mechelen, Ciney en Hongarije) verwerken tot afgewerkte producten. Door onze focus op hoogwaardige houtproducten in een unieke gamma wordt meer dan 70% van onze productie geëxporteerd naar meer dan 20 landen over heel de wereld (Europa maar ook bijvoorbeeld Rusland, Mexico, China, Indië, Iran en  heel het Midden-Oosten).

Klik hier om het filmpje over onze productie te bekijken.

Gevelbekleding

Nieuw opgeleverd project gevelbekleding - houtsoort iroko.

4.JPG

The Woodloft Boutique,
nu ook in het hartje van Mechelen!

Bezoek onze Wood Boutique in hartje Mechelen. De fabriekswinkel van de NV Trap Houtindustrie, reeds meer dan 75 jaar 1 van de leidende producenten van houten halffabrikaten in België met klanten in meer dan 20 landen.

 

Twijfel niet en kom langs of maak een afspraak!

Steps_Marie Karo en Woodloft-1.jpg

Plaatsing & advies

The Woodloft biedt u het grootste gamma parket en panelen aan op de markt. Onze ervaren medewerkers zoeken samen met U naar de beste oplossing voor uw toepassing en budget. De plaatsing wordt uitgevoerd door eigen installatie-teams zodat U van A tot Z door ons bediend wordt voor al uw aanvragen in houtproducten.

Kom naar onze winkel en laat u inspireren!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.